Musikmuseum og Dansk Sprognævn i det tidligere Radiohus2018-04-23T12:48:38+00:00

    Project Description

    Musikmuseum og Dansk Sprognævn i det tidligere Radiohus

    De sidste etager i det fredede, tidligere Radiohus blev i forbindelse med en ombygning og istandsættelse af Ny Fløj i 2012-14 indrettet til hhv. Musikmuseum (Nationalmuseet) og Dansk Sprognævn. Det foregik ved at imødekomme de omfattende krav til klimaregulering, respektere det arkitektonisk unikke forelæg, som Vilhelm Lauritzen skabte i 1930’erne og 50’erne og opfylde de moderne krav til funktionalitet i såvel museums- som kontorlokaler i øvrigt.

    Bygherre:
    Nationalmuseet

    Gennemført:
    2012-14

    Byggesagens parter:
    Nationalmuseet
    Creo Arkitekter (hovedrådgiver)
    Adept Architects
    NIRAS

    Jens Aabergs rolle:
    Projektleder, byggeleder/fagtilsyn hos Creo Arkitekter

    Ring for mere info
    Aaberg Arkitekter anvender cookies – Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger os igen og kan hjælpe med f.eks at levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics som vi benytter. Cookies benyttes til at forbedre din brugeroplevelse på Internettet.