Musikmuseum og Dansk Sprognævn i det tidligere Radiohus2018-04-23T12:48:38+00:00

Project Description

Musikmuseum og Dansk Sprognævn i det tidligere Radiohus

De sidste etager i det fredede, tidligere Radiohus blev i forbindelse med en ombygning og istandsættelse af Ny Fløj i 2012-14 indrettet til hhv. Musikmuseum (Nationalmuseet) og Dansk Sprognævn. Det foregik ved at imødekomme de omfattende krav til klimaregulering, respektere det arkitektonisk unikke forelæg, som Vilhelm Lauritzen skabte i 1930’erne og 50’erne og opfylde de moderne krav til funktionalitet i såvel museums- som kontorlokaler i øvrigt.

Bygherre:
Nationalmuseet

Gennemført:
2012-14

Byggesagens parter:
Nationalmuseet
Creo Arkitekter (hovedrådgiver)
Adept Architects
NIRAS

Jens Aabergs rolle:
Projektleder, byggeleder/fagtilsyn hos Creo Arkitekter

Ring for mere info
Aaberg Arkitekter anvender cookies – Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger os igen og kan hjælpe med f.eks at levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics som vi benytter. Cookies benyttes til at forbedre din brugeroplevelse på Internettet.